(Alle) Tijd voor theater! VO
Vermogen Groep AanbiederMartistiek producties Duur2 x 50 minuten DisciplineDrama VaardighedenCreëren, Reflecteren, Samenwerken LocatieOp school GroepsgrootteMax. 30 leerlingen Tarief Bijzonderhedenvmbo 1 t/m 4, havo 1 t/m 5, vwo 1 t/m 6
PRIJS OP AANVRAAG
Schrijf een review Naar overzicht
CreërenReflecterenSamenwerken

(Alle) Tijd voor theater! VO

Drama is leuk! Maar ook leerzaam. Drama- en theaterlessen zijn niet alleen van belang vanuit cultureel oogpunt. Leerlingen leren ook samenwerkingsvaardigheden en hun creërend-improviserend en fantaserend vermogen ontwikkelen. Tijdens deze workshops leren de leerlingen om samen theater te maken. De focus wordt gelegd op improvisatie en samenspel. Op speelse wijze leren ze acteren en vanuit verschillende spelsituaties en met verschillende rekwisieten worden ze de tools en vaardigheden aangeleerd om hun creativiteit te prikkelen en te gebruiken bij het maken van interessante scènes. Een theaterles kan ook zeker van toegevoegde waarde zijn tijdens bijvoorbeeld een mentorles. De ervaring leert dat docenten en mentoren hun leerlingen op een hele andere manier gaan zien.

Hebben jouw leerlingen, na het volgen van Tijd voor theater!, nog lang niet genoeg van acteren? Zouden ze nog uren door willen gaan met de oefeningen van Martijn? Maak dan ruimte voor Alle tijd voor theater!. Tijdens deze workshop wordt voortgeborduurd op de basis die tijdens Tijd voor theater! is gelegd. In overleg met de leerkracht bepaalt theaterdocent Martijn Hendrickx de inhoud van de workshop. Zo is ook deze workshop laagdrempelig en geschikt voor alle leerlingen!

Inschrijven