Cashflow VO
Vermogen Groep AanbiederStudio BOCK&BAAS Duur80 minuten DisciplineVoorstellingen VaardighedenKritisch denken, Sociale & culturele vaardigheden LocatieNader te bepalen GroepsgrootteMax. 60 leerlingen in theater, max. 45 leerlingen op school Tarief Bijzonderhedenvmbo 1 t/m 4, havo 1 t/m 3, vwo 1&2, mbo 1&2
PRIJS OP AANVRAAG
Schrijf een review Naar overzicht
Kritisch denkenSociale & culturele vaardigheden

Cashflow VO

Mark is pas verhuisd en komt in een nieuwe klas. Hij moet knokken voor een plek in de groep. Bob is de populaire jongen van de klas. Mark probeert aansluiting te vinden bij Bob die hem al snel meeneemt in zijn avontuurlijke en verkwistende manier van leven. Als Mark dan ook nog verliefd wordt op Noa, die misbruik maakt van zijn gevoelens, komt hij in financiële problemen. Liefde en vriendschap zijn niet te koop, of toch wel?

Cashflow is een dynamische voorstelling over geldgedrag en schulden. Jongeren komen steeds sneller in aanraking met allerhande verleidingen om geld uit te geven. Commercie en groepsdruk spelen hierin een grote rol. In het nagesprek wordt duidelijk hoe je schulden voorkomt en worden oplossingen aangereikt voor jongeren die reeds in de schulden zitten.

De voorstelling is ontwikkeld in samenwerking met de sector schuldhulpverlening van Maatschappelijke Dienstverlening Flevoland.

Inschrijven