De Grote Olympische Spelshow VO
Vermogen Groep AanbiederLonneke van Leth Duur50 minuten DisciplineVoorstellingen VaardighedenSociale & culturele vaardigheden LocatieNader te bepalen GroepsgrootteMax. 240 leerlingen Tarief Bijzonderhedenvmbo 1 t/m 4, havo 1 t/m 3, vwo 1&2, mbo 1&2
PRIJS OP AANVRAAG
Schrijf een review Naar overzicht
Sociale & culturele vaardigheden

De Grote Olympische Spelshow VO

De Grote Olympische Spelshow is een humoristische dansvoorstelling waarin vier stoere dansers tegen elkaar strijden in het schermen, speerwerpen, curling, turnen, gewichtheffen en de paardensport. Het publiek is onderdeel van een spelshow met als presentator Bart Rijnink (bekend van o.a. Het Klokhuis).

In de flitsend gemonteerde spelshow passeren dance battles en vragen over belangrijke momenten uit de Olympische sportgeschiedenis de revue. De leerlingen fungeren als de welbekende hulplijn voor het panel. De feiten en weetjes vliegen je om de oren! Dit alles met een dosis humor en een knipoog. In de voorstelling worden verschillende dans- en muziekstijlen gebruikt. Na de voorstelling kunnen leerlingen vragen stellen aan de dansers. Er bestaat de mogelijkheid om een aanvullende workshop te boeken. In deze workshop wordt gezocht naar de overeenkomsten tussen topsport en dans. Hoe kun je een sport gebruiken om tot een choreografie te komen? De leerlingen ontdekken dit samen met onze dansers.

Inschrijven