Muziek door de jaren heen VO
Vermogen Groep AanbiederZeeuwse Muziekschool Duur60 minuten DisciplineMuziek VaardighedenOnderzoeken, Sociale & culturele vaardigheden LocatieOp school GroepsgrootteMax. 60 leerlingen Tarief € 7,00
Bijzonderhedenvmbo 1 & 2, havo 1 t/m 3, vwo 1 t/m 3

In deze lessenreeks zijn vier workshops ontwikkeld: Van Bach tot Satie, Jazz; swingen en Grooven, Pop in een notendop en Volksmuziek. De workshops zijn elk afzonderlijk te boeken.
Vanaf € 7,00
Schrijf een review Naar overzicht
OnderzoekenSociale & culturele vaardigheden

Muziek door de jaren heen VO

  • Van Bach tot Satie: de hele muziekgeschiedenis van de klassieke muziek komt aan bod. Een interactieve workshop met verhalen over componisten, verschillende muzieksoorten en instrumenten.
  • Jazz; swingen en grooven: jazz swingt, is vol energie en is groovy en funky. Naast het leren over de geschiedenis van de jazz, gaan de leerlingen ook bewegen op muziek. Dat wordt swingen!
  • Pop in een notendop: in deze workshop komt de hele geschiedenis van de popmuziek aan bod. Van de Beatles, via Michael Jackson tot Lady Gaga. Stilstaan is onmogelijk!
  • NIEUW Volksmuziek: de geschiedenis van de wereldmuziek komt in deze workshop aan bod. Welke functie heeft muziek in verschillende culturen en hoe klinkt dat dan? Ga mee op wereldreis en ontdek de volksmuziek!


De workshops zijn elk afzonderlijk te boeken. Geef dan bij inschrijving aan welke je kiest.  

Inschrijven