Orde en chaos in De Bewaerschole
Vermogen Domein Groep7 & 8 AanbiederFemke Gerestein Duur60 min op locatie of 120 min in de klas DisciplineBeeldende vorming VaardighedenKritisch denken, Onderzoeken, Reflecteren, Sociale & culturele vaardigheden Locatie GroepsgrootteMax. 15 leerlingen Tarief€ 6,46 Les 1 exclusief bus
€ 13,47 Les 1 inclusief bus
€ 12,83 Les 1 & 2 exclusief bus
€ 26,30 Les 1 & 2 inclusief bus
Bijzonderheden
Vanaf € 6,46
Schrijf een review Naar overzicht
Kritisch denkenOnderzoekenReflecterenSociale & culturele vaardigheden

Orde en chaos in De Bewaerschole

NIEUW

De Zeeuwse kunstenaar Maartje Korstanje exposeert haar reusachtige installaties in De Bewaerschole in Burgh- Haamstede (28-09-2019 t/m 27-10-2019). Haar kunstwerken zijn niet zomaar af, maar groeien langzaam tot een vorm. Onder leiding van kunstenaar en vakdocent Femke Gerestein krijgen de leerlingen de tijd om te experimenteren, om verrassingen toe te laten, om grenzen op te zoeken en om net als de kunstenaars groot(s) te denken. Met papier maken de leerlingen geen tekeningen, maar ze vervormen het tot steeds grotere ruimtelijke objecten.

De activiteit bestaat uit twee onderdelen; een rondleiding in De Bewaerschole en een les op school. De rondleiding is ook los van de les te boeken. Als je hiervoor kiest, geef dit dan aan bij inschrijving.

Inschrijven