South Pass City VO
Vermogen Groep AanbiederGroen & van Lien Duur50 minuten DisciplineVoorstellingen VaardighedenKritisch denken, Sociale & culturele vaardigheden LocatieNader te bepalen GroepsgrootteMax. 125 leerlingen in theater, max. 100 leerlingen op school Tarief BijzonderhedenVoor voortgezet onderwijs: vmbo 1&2
PRIJS OP AANVRAAG
Schrijf een review Naar overzicht
Kritisch denkenSociale & culturele vaardigheden

South Pass City VO

Langs een stoffige zandweg, ver van de bewoonde wereld, ligt South Pass City. De goudmijnen zijn al lang geleden gesloten, de meeste mensen zijn vertrokken. Al jaren wordt het dorpje door dezelfde mensen bewoond. Niemand gaat er weg en niemand komt er in. In de wijde omgeving weet iedereen dat. Tot er op een dag een vreemdeling South Pass City binnen wandelt. Hem hebben ze niks verteld.
Voor de derde keer bijten Groen & Van Lien hun tanden in een filmgenre op toneel. Na de detective De Zaak Vlaskamp en de actiefilm Cliffhanger, volgt nu een typische western. Een voorstelling vol sheriffs, cactussen en saloondeurtjes.
South Pass City gaat over de angst voor het onbekende, het beschermen van wat voor jou belangrijk is en over hoe we verlangen naar het bekende of dat nou goed voor ons is of niet.

Inschrijven