Veelgestelde vragen

Hoe log ik in als cultuuraanbieder?

De link via welke je als aanbieder kunt inloggen: https://www.kcegids.nl/algemeen/onderhoud/main.php

In juni 2021 hebben alle cultuuraanbieders inloggegevens gekregen voor het nieuwe administratiesysteem. Door in te loggen kun je in één oogopslag zien welke scholen er met welke klassen hebben ingeschreven (inloggegevens kwijt of niet ontvangen? Klik hier) Ook alle contactgegevens van de scholen staan in dit systeem. Als je contact op hebt genomen met de school en een datum en tijdstip bent overeengekomen, kun jij deze zelf in het systeem zetten (let op dat je het vinkje bij 'Geplaatst en toelichting' hebt aangevinkt!). De school kan nu via het systeem akkoord geven en dan is de reservering definitief.

Wat doet KCE Oosterschelderegio?

Het Kunst- en Cultuureducatie Oosterschelderegio (KCE Oosterschelderegio) verzorgt in samenwerking met diverse culturele instellingen en zelfstandige cultuuraanbieders de coördinatie van cultuureducatie in het basis- en voortgezet onderwijs in de Oosterschelderegio. Wij presenteren per schooljaar een samenhangend aanbod met aandacht voor alle culturele disciplines. Als school kun je op basis hiervan zelf een keuze maken en de activiteiten inzetten die passen bij jouw school en onderwijsvisie. Natuurlijk denkt KCE Oosterschelderegio ook graag met je mee: onze medewerkers zoeken graag passende culturele activiteiten bij jouw wensen. KCE Oosterschelderegio is een onderdeel van de Zeeuwse Muziekschool maar bekleedt als 'cultuurmakelaar' een onafhankelijke loketfunctie tussen vraag en aanbod.

Hoe maak ik de KCE Gids omgeving van mijn school gebruiksklaar voor volgend schooljaar en hoe schrijf ik in?

Begin mei 2023 is er zowel per post als digitaal naar elke school een handleiding gestuurd met hierin hoe de KCE Gids per school gebruiksklaar kan worden gemaakt voor het nieuwe schooljaar en hoe de school kan inschrijven op aanbod via onze website. Belangrijk om alvast te weten is dat we voor volgend schooljaar een inschrijfperiode van 9 mei t/m 20 juni 2023 hanteren. Na 20 juni sluit de KCE Gids en kun je niet meer inschrijven. Zet 'm in je agenda!

Wat als ik in het aanbod niet kan vinden wat past bij mijn school?

De medewerkers van KCE Oosterschelderegio gaan graag met je in gesprek over jouw wensen! KCE Oosterschelderegio ondersteunt je graag door het ontwikkelen van maatwerkactiviteiten, het meedenken over het cultuurbeleidsplan, nascholing van het leerkrachtenteam of het beantwoorden van vragen over cultuureducatie

Wie kan zich voor de workshops en voorstellingen inschrijven?

KCE Oosterschelderegio staat in dienst van alle scholen in de Oosterschelderegio. Basisscholen en scholen in het voortgezet- en beroepsonderwijs kunnen zich voor diverse activiteiten inschrijven. Het betreft zowel regulier als speciaal en reformatorisch onderwijs.

Is er een deadline voor het aanvragen van workshops en voorstellingen?

Voor schooljaar 2023-2024 geldt een inschrijfperiode van 9 mei tot en met 20 juni 2023. Na deze datum kun je uiteraard ook bij KCE Oosterschelderegio terecht, maar bestaat de kans dat activiteiten volgeboekt zijn. Wees er dus op tijd bij! 

Wat zijn de algemene voorwaarden van KCE Oosterschelderegio?

Als je gebruik maakt van de diensten en producten van KCE Oosterschelderegio, zijn daarbij deze algemene voorwaarden van toepassing.