Kinderkunstweek!

3 t/m 14 Maart viert Kinderkunstweek zijn 10-jarig jubileum! 

Hieraan voorafgaand organiseert Kinderkunstweek in samenwerking met Cultuurkwadraat en Zeeuwse kunstenaars inspiratiebijeenkomsten voor het onderwijs. Vanwege corona vindt dit dit jaar plaats door middel van een inspiratievideo ontwikkeld door kunstenaars Bianca Runge en Ramon de Nennie.

 Inspiratievideo

Met deze online inspiratievideo word je op een praktische manier geïnspireerd en krijg je tips om samen met de leerlingen aan de slag te gaan tijdens de Kinderkunstweek. 
Bekijk het Digitaal Klaslokaal op www.kinderkunstweek.nl, log in met je persoonlijke code en ga samen met de kinderen aan de slag!
De digitale lessenserie (bananen!) en de Kinderkunstopdrachten zijn voor iedereen toegankelijk. Bekijk hier de video.

Deelnemen aan Kinderkunstweek

Wil je met jouw school meedoen aan de Kinderkunstweek? Meld je dan hier aan.
Als je meedoet, krijgt de school een compleet pakket in huis met lesmateriaal én een inlogcode. Met deze inlogcode krijg je toegang tot extra lessen ''Kijken naar kunst'', voor kinderen van groep 1 t/m 8.
Een deel van dit Lokaal is toegankelijk voor iedereen. Daar vind je 10 Kinderkunstopdrachten voor school en thuis en een preview van een les ''Kijken naar Kunst''.

Aanbod KCE Oosterschelderegio

In ons aanbod is een aantal leuke workshops beeldende vorming te vinden die aansluiten op Kinderkunstweek. Zie hiervoor ons aanbod.

 

Kinderkunstweek

Ook interessant voor u

Online aanbod

Online aanbod

Door alle beperkingen rondom corona, kan cultuureducatie op scholen juist nu extra waardevol zijn. Bij KCE Oosterschelderegio kijken we mome...

Lees verder
Derde periode 'Cultuureducatie met Kwaliteit in Zeeland' (2021-2024) van start

Derde periode 'Cultuureducatie met Kwaliteit in Zeeland' (2021-2024) van start

Om cultuuronderwijs op alle scholen in Zeeland opnieuw een stevige impuls te geven, is de landelijke subsidieregeling ´Cultuureducatie met K...

Lees verder
Corona informatie

Corona informatie

Veel activiteiten liggen nog steeds stil en zzp’ers in de cultuursector vangen opnieuw de economische en financiële klappen op. Anders dan i...

Lees verder